Complimenten

Afgelopen week hebben we al een aantal collega’s verrast met een compliment van de complimentenstudenten. Vandaag, op de Dag van het Onderwijs, kan ook jij je collega’s en (mede)studenten verrassen met een leuk compliment!

Vul hieronder in het formulier in welke collega of student jouw compliment verdient!

De complimenten studenten

Deze collega’s ontvingen in 2022 een welverdiend compliment van onze complimentenstudenten:

  • Evelien Polak-Vedder, divisie Hersenen
  • Debbie Gawlitta, divisie Heelkundige Specialismen
  • Arrianne Nagel, Onderwijscentrum
  • Marloes van Drie, divisie Interne Geneeskunde en Dermatologie
  • Ronald Bleys, divisie Heelkundige Specialismen
  • Corine Vollbehr, Onderwijscentrum
  • Cas Kruitwagen, Juliuscentrum

Geef ook een compliment aan een collega!

Compliment inzendingen

Sorteer complimenten op:
Type inzending:
Divisie:
Hege
Op Hege kun je rekenen, geen moeite is haar teveel
Amanuenses
Dennis, Mohammed, Marcel, Alois, Mark: complimenten voor de geweldige ondersteuning!
Het organisatieteam van de Dag van het Onderwijs
Voor alle collega’s en studenten die meegewerkt hebben aan de organisatie van de Dag van het Onderwijs…super bedankt! En grote complimenten! Wat was het een leuke dag met veel verrassingen en mooie bijeenkomsten! Het was enorm veel werk voor jullie, in korte tijd, maar jullie hebben er een fantastische dag van gemaakt.
Gönül
Ik had geen betere mentor kunnen hebben dan jij. Wat leer ik veel van je. Je bent een inspiratie en je zet ook altijd het goede voorbeeld. Dankjewel! Op naar een inclusief 2023!
Team BMS
Thanks so much to all the members of the BMS team. It’s wonderful to work amongst such thoughtful, helpful and dedicated colleagues! Thank you all for all the support and talks and cups of coffee together! This includes the core team by the way. 🙂 -Gisela
Het BMW team
Jullie doen echt geweldige dingen en zijn zulke bevlogen en toegewijde medewerkers. Dank voor de mooie samenwerking! -Gisela
Karst, Noah, Srosh, Silvester, Sarah, Esther
Bestuur van Sams, wat zouden wij zonder jullie zijn! Van koeken uitdelen, mensen op de meest hartelijke manier welkom heten, tot expertise, bestuur en vertegenwoordiging. Dank dat jullie je daar dit jaar meer dan full-time voor inzetten!
Hege
Wat een prachtige dag heb jij ervan gemaakt! Om 7.00 al in het UMCU en de laatste die wegging. Tot in de puntjes verzorgd, zoals altijd. Ook al kost het je je eigen nachtrust (wel goed voor jezelf blijven zorgen…). Wat een enorme rots in de branding ben jij. Dankjewel!
Marc van Mil
Je bruist van de ideeën rondom onderwijsvernieuwing en probeert regelmatig een nieuw concept uit.
Fiona Wegman
Dank voor het steeds weer samenstellen van de nieuwsbrief waarmee we onze studenten op de hoogte houden van allerlei activiteiten en belangrijke informatie.
Mebiose
Wat is een opleiding zonder een goed draaiende studievereniging? Dank voor jullie inzet om zowel het onderwijs (JVT, studenteninspraak) als de studietijd (ontspanning en vrienden maken) te verrijken.
Ellen Visser-de Sain
Je staat altijd voor het BMW-team klaar en je houdt scherp in de gaten hoe het met iedereen gaat en wat er speelt. Ook voor mij ben je een luisterend oor en stille adviseur. Dat waardeer ik zeer!
Elianne, Cathelijne en Annelies
Wat is het een feest en genoegen om samen met jullie onderwijsonderzoek te mogen doen. Ik leer minstens net zoveel van jullie als jullie van mij. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Jullie zijn kanjers!
Gönül
Wat leer ik veel van je. Inspirerend om met je te mogen samenwerken
Bmw team
Wat een heerlijk team om in te werken. De oprechte interesse in elkaar en bereidheid om elkaar te helpen, vind ik hartverwarmend.
Marjet van den Hoek
Zo fijn om samen met jou het werkende leven in te zijn gestapt. Nu heb ik een goede vriendin en fijne collega op loopafstand <3
Koen Braat
De opleidingen mogen blij zijn met zo’n betrokken docent als jij die naast het geven van onderwijs allerlei essentiële randzaken regelt en zich ook nog inzet voor het onderwijs via de O&O-raad!
Cathelijne Reincke
Je bent een ontzettend lieve en betrokken collega die altijd voor iedereen klaarstaat.
Afdeling Technologie en Leren (TEL)
Jullie zijn geweldige collega’s! Jullie werken keihard. Op zoveel fronten ondersteunend aan al het onderwijs. Niet altijd direct zichtbaar, maar onmisbaar in deze tijd.
Lara Lynn
Lara Lynn, wat zat je toch zelfverzekerd, professioneel en te stralen in de talkshow net! Alsof je het werk van studentassistent al jaren doet. Kanjer!
Maggy van Hoeij
Ik heb veel bewondering voor hoe jij je op zoveel verschillende manieren inzet voor het BMW-onderwijs. Daarnaast veel dank dat je ondanks je volle agenda ook tijd maakt om mij wegwijs te maken met alle nieuwe onderwijstaken!
Linda Hartkamp
Naast dat je een fijne kamergenoot bent, vinden we het zo knap hoe goed jij met je studenten mee kunt denken en iedere nieuwe student zich welkom laat voelen bij de bachelor.
Gönül Dilaver
Niets is je teveel. Ik bewonder hoe jij je werk en privé weet te combineren, zonder dat de één of de ander eraan onder lijdt. Je hebt aandacht voor de mens zelf en bent een voorbeeld voor velen!
Curriculumcommissie bachelor GNK + Kernteam
Beste leden van de curriculumcommissie bachelor en van het Kernteam, ik heb het afgelopen jaar ongelofelijk veel energie gekregen om samen met jullie te werken aan de herziening voor het geneeskunde curriculum. Heel fijn is het om te zien dat er zo veel enthousiasme is om onze opleiding te gaan vernieuwen. Erg inspirerend.
Het BMW team
Wat zijn jullie een ontzettend fijn team van mensen om mee te mogen werken. Ik leer elke dag weer iets van jullie bij.
het verbeterteam van het OWC
Wat zijn jullie een fijne groep collega’s die niet alleen binnen het OWC maar ook voor mij persoonlijk zorgen voor heel veel werkplezier. Ik heb nu al zin in de pannenkoeken!
Team BMS
Thanks to all BMS colleagues for being such great people, so passionate, empathetic, helpful and gezellig! I love being part of this team and it’s all because of the people. This includes our Core Team!! Cheers to more lovely projects together! -Gisela
Gönül Dilaver
Je hebt oog voor iedereen die belangrijk is om van Biomedische wetenschappen niet alleen een goede studie te maken, maar ook een hele prettige plek om te studeren en werken. Je hebt oog voor mensen hun unieke eigenschappen, passies en talenten. En weet een heleboel ballen in de lucht te houden zowel op het werk als privé en weet daarmee een heel mooi voorbeeld neer te zetten hoe je ambitie en zelfzorg met elkaar combineert.
Mariëlle Jambroes
Ik geef jou een compliment voor de voortvarende manier waarop jij het projectleiderschap hebt overgenomen. Je hebt oog voor structuur en hebt me weten te overtuigen dat een kleine organisatieverandering nodig was om daarna weer verder te kunnen. We vullen elkaar denk ik goed aan en ik heb er zin om het nieuwe jaar weer heel veel met je samen te werken.
John Meeuwsen
Je bent een hele fijne collega. Zeker de rust die je van nature hebt is erg prettig als er weer eens frustrerende ICT problemen op te lossen zijn. Fijn dat ik altijd voor advies bij je terecht kan.
Maartje Veeneman-Rijkens
Samenwerken met Maartje voor een cursus (nieuw of oud) is super. Haar visie op onderwijs is inspirerend. Ze neemt bovendien echt de tijd om details door te spreken en zorgt dat alle docenten on board zijn zodat die visie verwerkelijkt kan worden.
Marjet van den Hoek
Wat stort jij je enthousiast op al je projecten. Mooi om te zien wat je in hele korte tijd al allemaal voor elkaar hebt weten te krijgen. Je bent echt een aanwinst voor BMW.
Janine Geerling
Ik bewonder je inzet en gedrevenheid bij alles wat je doet. Als je ergens aan begint weet je zeker dat je alles inzet om dit tot een mooi einde te brengen. Ik ben heel benieuwd om te zien wat je met je nieuwe uitdagingen gaat doen en hoop dat we in de toekomst ook eens een project samen mogen doen. Daarnaast ben je ook een hele fijne collega die altijd even zal controleren of het goed gaat met de mensen om haar heen en met wie je gewoon heel gezellig kunt kletsen.
Ellen Visser-de Sain
Je rust, vermogen om overzicht te houden en bereidheid om andere te helpen en ondersteunen als dat nodig is maken je onmisbaar. Daarnaast maak je altijd tijd voor een gezellig praatje zowel live als via de telefoon. Ik ben ontzettend blij met jou als collega.
Simone Schut
Wat ben een ontzettend goede coach en trainer. Mooi om vanaf de zijlijn te zien hoe jij ogenschijnlijk moeiteloos een groep aanvoelt en nooit een ongemakkelijke vraag of gesprek uit de weg gaat. Daarnaast ben je ook een hele fijne en gezellige collega die altijd en aandacht en eten over heeft voor al haar collega’s.
Krijn Vrijsen
Bij jou voel je je als collega meteen op je gemak. Je bent altijd bereid om mee te denken, advies te geven of gewoon even een praatje te maken. Heel knap om te zien wat je voor toetsing en de leerlijnen binnen BMW voor elkaar krijgt. Daar mag je trots op zijn.
Anouk Schuren
Jouw kracht zit in het samen brengen van mensen en netwerken bouwen, waardoor er mooie dingen rondom jou en je passie voor een duurzamere gezondheidszorg ontstaan. Succes met het vinden van een nieuw ritme met twee kinderen thuis en fijn dat je er weer bent.
Monique Quaedackers
Je weet de mensen om je heen vertrouwen te geven en te motiveren het maximale uit zichzelf te halen. Ook heb je altijd een luisterend oor over en sta je klaar om te helpen als dit nodig is. Dit maakt je een hele fijne collega.
Juliëtte Schouten
Je hebt altijd aandacht en tijd over voor je collega’s. En slaapgebrek lijkt geen effect te hebben op je positiviteit en enthousiasme. Ik kan me niet anders voorstellen dan dat je met deze eigenschappen een echte aanwinst bent voor het team van studieadviseurs.
Astrid Frerikse
Dankjewel dat je altijd tijd maakt om mij van kennis en advies te voorzien. Inspirerend om te zien dat je na zoveel jaar nog steeds zoveel liefde en passie hebt om de allerbeste opleiding neer te zetten. Je bent echt onmisbaar voor BMW
Team Geneeskunde
Wat een geweldig team zijn jullie en ik sta versteld van alle nieuwe projecten en pilots dit het afgelopen jaar gestart zijn
Ceriel Huisjes
Dank voor je inzet voor de roosters van SUMMA en je geduld om het steeds aan te passen
Marjel van Dam
Altijd een feestje om met jouw samen onderwijs te ontwikkelen!
Michelle Ritman
Wat ben jij een fijne aanwinst voor OZ, voor de studieadviseurs, voor Medical Humanities en voor Career Services! Ik vind het ontzettend knap hoe jij je de afgelopen tijd staande hebt weten te houden want je hebt heel wat op je bord gekregen zonder veel inwerktijd. En dan ook nog eens een tijd alles voor Career Services alleen moeten rooien. Super goed gedaan. Ga zo door en pas ook goed op jezelf! Ik heb zin om de komende tijd weer veel samen te kunnen oppakken. Groetjes, Marte
Werkgroep Studentenwelzijn
Wat fantastisch om met zo’n divers team samen te werken aan studentenwelzijn en te ervaren hoe eenieder zich op eigen wijze met zoveel creativiteit, deskundigheid en enthousiasme hiervoor inzet!
Manon Sakkers
Lieve Manon, wat ben ik toch blij met je als collega. De organisatie van onze docenttrainingen (en de vele andere taken die je hebt) verloopt soepel en je hebt hierbij zowel oog voor de klant, als oog voor je directe collega. Je staat altijd voor ons klaar en brengt veel gezelligheid. Dank voor alles!
Simone Schut
Wat fijn om jou hier te hebben! Jouw positieve energie en echte luisteren zijn mooie kwaliteiten. En stiekem heb je vaak scherpe analyses en inzicht over ons werk, altijd net anders dan de rest. Waardevol hoor! Ik moedig hierbij meer studenten en vooral docenten aan om jou een bezoek te brengen want zelfs zonder echt probleem is dat verrijkend !
de studieadviseurs
Lieve collega’s, Ik ben blij dat ik in jullie team mag zitten. Met heel veel plezier zetten we ons in voor studenten. En dat doen we vooral graag samen. Volgens mij vormen wij het leukste team van het UMC! Maar dat is niet zo gek met jullie in het team.